Randers Sportsfisker Klub

Randers Sportsfisker Klub (RSK) er grundlagt d. 5. marts 1951.

Klubbens primære fiskevande er ved Gudenåen og Alling å. Der er fanget laks på over 18 kg, havørred over 10 kg og gedder over 14 kg i vore fiskevande.

RSK råder over eget klubhus i Gjerrild på Norddjurslands kyst. Endvidere har vi eget klublokale på Høvejen 17 i Randers, hvor vi hver tirsdag i perioden september til maj holder klubaften.

Vi arrangerer en årlig Aborre konkurrence i Gudenåen og Randers fjord. Du kan læse mere om konkurrencen her: Aborrekonkurrencen.

Allingåen har vi plejet i mange år og nu viser resultaterne sig. Under elektrofiskeri bliver der fanget masser af fisk.

Vigtig meddelelse til RSK medlemmer

Som de fleste af jer nok ved, så blev det besluttet på generalforsamlingen i 2023, at RSK skulle tilslutte sig medlemskab af Danmarks Sportsfiskerforbund fra 1.1.2024.

Når en forening eller klub bliver medlem af forbundet, så overtager forbundet alt medlemsadministration inkl. opkrævning af kontingent til RSK.

Desværre har det vist sig mere kompliceret end godt var og i forbindelse med håndtering og udsendelse af dette års medlemskaber og opkrævning af kontingent, har det vist sig at mange af RSK medlemmerne simpelthen er slettet af DSF systemet og ikke er blevet opkrævet kontingent for denne sæson.

LÆS VENLIGST RESTEN AF DENNE MEDDELELSE.

Sæson afslutning

Tirsdag den 7. maj er der sæson afslutning for senior klubaftnerne på Højevej 17 i Randers.

Hornfisketur til Gjerrild

Lørdag den 25. maj 2025 er der fællestur for klubbens medlemmer til klubhuset i Gjerrild hvor vi fisker hornfisk.

Mere information kommer senere her på hjemmesiden.

 

Majflue-tur til Uldum Kær

MAJFLUE-TUR TIL ULDUM KÆR – D.2/6-2024 MED RSK

Vil du prøve ”maj-fluefiskeriet” i øvre Guden å, får du chancen nu!
Er du vant til aborrefangsternes lunefuldhed, så er du mentalt godt rustet til at prøve kræfter med majfluefiskeriet i Gudenåen efter bækørred og stalling.

Der er mange parametre der kan gøre sig gældende – bliver der klækket majfluer, er det den dag hvor de er særligt sky, er fiskene i bidehumør trods mængder af maj-fluer

De der har oplevet det, vil nok nikke genkendende til beskrivelsen – men én ting er sikker, hvis du ikke får luftet din flue ved åen, så er der ingen fangst.

Læs mere om tilmelding her.

Stallinger og Majfluer

Nyheder fra Randers Sportsfisker Klub

Vigtig meddelelse til RSK medlemmer

HVIS der er sket en fejl og nogle af jer mangler opkrævningen på dette års kontingent eller ikke har modtaget noget vedrørende RSK fra forbundet, må I meget gerne skrive[...]

Læs mere
Majflue tur til Uldum Kær

Fiskeriet foregår typisk med tørflueimitationer af de store ”majfluer” krogstørrelse 8, 10 eller 12. De fleste benytter fluestang klasse 4-6, og en forfangstykkelse der passer til krog og stang. Åens[...]

Læs mere
Fiskeri i Lilleåen for RSK medlemmer

Det er med meget stor taknemmelighed, at RSK har modtaget 5 lånekort fra Hadsten Lystfiskeri Forening (HLF) til fiskeri i den smukke Lilleåen.

Læs mere
Juniorklubbens ønsker

Det er ikke alle juniorer som har grej eller råd til at købe en masse grej fra starten af. Hvis nogle ligger inde med brugbart fiskegrej som de ikke bruger[...]

Læs mere
RSK og DSF er stadig bekymret

Det kan stadig blive aktuelt at omlægge Alling Å til Lille Å-systemet via den lille Vissing Bæk for at undgå en alvorlig miljøforurening af Alling Å med forurenet overfladevand fra[...]

Læs mere
Fisk, krebs og smådyr i Alling Å skal undersøges

På opfordring af RSK og DSF, iværksætter Randers Kommune nu en faunaundersøgelse af Alling Å hvor fauna, fisk, krebs og smådyrslivet undersøges med hensyn til evt. indhold af tungmetaller og[...]

Læs mere